matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kto pomoze dokonczyc?
ania:
jeśli x
0
,
1
2
0
5
= 6 to x
0
,
4
8
2
=? x
0
,
4
8
2
= x
(
0
,
1
2
0
5
*
4
)
= (x
0
,
1
2
0
5
)
*
4
=
28 lis 00:32
p{i^2}:
=(6)
4
podstaw po prostu
28 lis 01:10