matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zamień
Zamień:
2
2
3
ile to będzie w ułamku dziesiętnym
27 lis 22:39
Janek191:
2
= 0,66666... = 0,(6)
3
więc
2
2
= 2,(6)
3
27 lis 22:41
Eta:
Masz kalkulator?
2,6666666666666666666666666666666666666666666666666666............ =2,(6)
27 lis 22:41