matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Obliczyć: (A∪B)\(A∩B) Bardzo proszę o pilną pomoc
mat:
Obliczyć: (A∪B)\(A∩B) A={ x∊R x≥3 ⇔ x≥ −2} B={a∊R ∃x∊R ax
2
+8x+a=0}
27 lis 21:21
mat:
proszę o pomoc, bo nie wiem jak wyznaczyć zbiór B
27 lis 21:35