ALGEBRA
POLSKA: ALGEBRA
z7=z <−− to z jest sprzężone nie wiem jak zaznaczyć, proszę o pomoc ile jest wyników tego
zadania? mi wyszło 9, ale nie wiem czy dobrze
27 lis 20:29
POLSKA: up
27 lis 20:33
Krzysiek: z=0 i dla z≠0 8 rozwiązań.
27 lis 20:34
POLSKA: aha czyli łącznie 9, dzięki, dobra wiec jest dobrze robię kolejne przykłady
27 lis 20:39
POLSKA: z
6=z
6 <−−to z jest sprzężone tu jest jedno rozwiązanie z=0

27 lis 20:47
POLSKA: ponawiam
27 lis 20:51
Krzysiek: dla z≠0 masz 12 rozwiązań
27 lis 21:45