matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
latwe
miska:
najmniejsza z liczb jest 0, −1 czy −1/4 ?
27 lis 18:07
abc:
−1
27 lis 18:11
Hajtowy:
0 = 0 −1 = −1 −1/4 = −0,25
Posortowane rosnąco (od najmniejszej do największej)
−1,−0,25,0
27 lis 18:17