matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
ania ;*:
1
2
loga
3
5−loga
3
√
15
27 lis 14:10
irena_1:
1
√
5
log
3
5−log
3
√
15
=log
3
√
5
−log
3
√
15
=log
3
=
2
√
15
1
1
=log
3
=log
3
3
−
1
2
=−
√
3
2
27 lis 14:34