matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tw talesa
agatka:
zad 4 tw talesa
http://zapodaj.net/8cc8a4c1cf48a.jpg.html
x15=10(x+11,5) x15=10x+115 x15−10x=115 x5=115 /:5 x=23 dobrze ?
27 lis 13:40
agatka:
?
27 lis 13:52
agatka:
27 lis 14:55
Radek:
tak
27 lis 14:59