| 2 | 49 | |||
( | )x = ( | )5 | ||
| 7 | 4 |
| 2 | 2 | |||
( | )x = {( | )−2}5 | ||
| 7 | 7 |
| 2 | 2 | |||
( | )x = ( | ) − 10 | ||
| 7 | 7 |
| 2 | 27 | 81 | ||||
( | )x *( | )x = | ||||
| 3 | 8 | 16 |
| 2 | 3 | 3 | ||||
( | )x*[( | )3]x = ( | )4 | |||
| 3 | 2 | 2 |
| 2 | 2 | 3 | ||||
( | )x * [( | )−3]x = ( | )4 | |||
| 3 | 3 | 2 |
| 2 | 2 | 2 | ||||
( | )x *( | )−3x = ( | )4 | |||
| 3 | 3 | 3 |
| 2 | 2 | |||
( | )−2x = ( | )4 | ||
| 3 | 3 |
| 3 | 16 | |||
( | )−x *( | )x = 1 | ||
| 4 | 9 |
| 3 | 4 | |||
( | )−x *[( | )2]x = 1 | ||
| 4 | 3 |
| 4 | 4 | |||
( | )x *( | )2x = 1 | ||
| 3 | 3 |
| 4 | 4 | |||
( | )3x = ( | )0 | ||
| 3 | 3 |