matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pole ograniczone krzywymi:
xxx:
Oblicz pole ograniczone krzywymi: y=x
2
y=sinx
26 lis 18:57
xxx:
Wie ktoś może jaka jest górna granica całkowania?
26 lis 19:27
Mila:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=area+between+y%3Dsinx+and+y%3Dx%5E2
26 lis 20:19
xxx:
ooo
właśnie tego mi było trzeba
dziękuję
26 lis 20:37