matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdź czy równońć X\Y=X∩Y' jest prawdziwa
Macu:
Sprawdź czy równość X \ Y = X ∩ Y ' jest prawdziwa dla X = { ( a ; b ) : | a − 4 | ≤ 1 ∧ b ∊ ℛ } Y = { ( a ; b ) : a ∊ ℛ ∧ | b | > 2 } Moje rozwiązanie: 0 = 0 ? Wolę się upewnić czy jest ok
26 lis 18:53