matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki
Sandra:
√
50
−
√
18
kreska ułamkowka i po spodem
√
2
26 lis 18:45
bezendu:
√
50
−
√
18
=2
√
2
26 lis 18:49
Sandra:
Mozesz dokładnie pokazac jak obliczyłeś to dwa?
26 lis 18:53
Macu:
√
50
−
√
18
√
25*2
−
√
9*2
5
√
2
−3
√
2
2
√
2
=
=
=
=2
√
2
√
2
√
2
√
2
26 lis 19:06