matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Równania różniczkowe
Bombaaa:
2
Rozwiazac z warunkami poczatkowymi y'(−2)=3, y''(−2)=
, podac przedzial
3
yy''+(y')
2
=0
25 lis 20:24
Mariusz:
Ja bym spróbował takich podstawień y'=u(y) y=e
u
27 gru 22:28