pole kwadratu
Monika : Przekatna kwadratu jest 2 cm dluzsza od jego boku. Oblicz pole tego kwadratu.....

?
12 paź 20:17
yeti:
d= a +2 d= a
√2
a
√2= a +2 => a
√2−a=2 => a(
√2−1)= 2
| | 2 | | 2(√2+1) | |
a= |
| = |
| = 2(√2+1)
|
| | √2−1 | | 2 −1 | |
P= a
2 = ........ dokończ
12 paź 20:23
Monika : prosze Cie nie mecz mnie...

dokoncz mi...plissss..xD
12 paź 20:30
Monika :
12 paź 20:48
yeti:
omg

......... nie

P= [2(
√2+1)]
2= 4*( 2 +2
√2+1)= 4( 3 +2
√2) [j
2]
12 paź 20:52
Monika : baardzo smieszne!

nie jestem dobra z majcy..

. trudno...
12 paź 20:58
yeti: 
a gdzie słowo: "dziękuję" ?
12 paź 21:01
yeti:
Przy okazji powiem: nie wiem co to jest ? ... "majca"

i też o niej nie mam pojęcia

!
Co innego, matematyka ...... (tu mam "pojęcie"

Pozdrawiam
12 paź 21:04
Monika : oo przepraszam baardzo "MATEMATYKA"....
12 paź 21:11
Monika : aa i dzieki.. za pomoc..xD
12 paź 21:12
yeti:
12 paź 21:21
:)TO TYLKO JA: yeti..zerkniesz na moje zadanie,bo coś mi się zdaje,że tylko
Eta jest w stanie je
zrobić
12 paź 21:24
yeti:
Nie znam "Ety" :
Podrzuć zad. na górę , to zerknę
12 paź 21:26