matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj wykres funkcji
Ewelinka:
Narysuj wykres funkcji f(x)=−|x−5|+3 Mogłby ktos to narysowac
?
25 lis 18:42
Albert:
25 lis 18:45
Ewelinka:
a jak bedzie y=−|x+3|+2?
25 lis 18:50
Albert:
tamto ci źle podałem sorki tu masz poczytaj
http://ucze-sie.pl/?q=funkcje_wykresy_2
25 lis 18:52
Ewelinka:
Co ty kurwa Albert odpierdalasz
25 lis 18:58