matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
OBLICZ
eeeee:
√
6
+
√
2
/
√
6
+
√
2
−
√
3
− 1
24 lis 21:31
irena_1:
√
6
+
√
2
√
2
(
√
3
+1)
=
=
√
6
+
√
2
−
√
3
−1
√
2
(
√
3
+1)−(
√
3
+1)
√
2
√
2
(
√
2
+1)
=
=
=2+
√
2
√
2
−1
2−1
24 lis 21:46