matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Notacja wykładnicza
itachi:
Jak zapisać to w notacji wykładniczej : 5
6
x 4
4
x 10
6
24 lis 21:15
irena_1:
5
6
*4
4
*10
6
=5
6
*2
8
*10
6
=10
6
*2
2
*10
6
=4*10
12
24 lis 21:27