matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
eeeee:
√
13 − 4
√
3
24 lis 21:11
mm:
24 lis 22:17
bezendu:
Nie spamuj ! Weź się za naukę !
https://matematykaszkolna.pl/forum/224111.html
24 lis 22:21
Eta:
√
13−4
√
3
=
√
(1−2
√
3
)
2
= |1−2
√
3
|= 2
√
3
−1
25 lis 00:31