matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
eeeee:
a)
√
11 + 6
√
2
b)
√
13 − 4
√
3
c)
√
5−2
√
6
24 lis 21:00
echhh:
a)
√
11+6
√
2
=
√
3
2
+ 2*3*
√
2
+ (
√
2
)
2
=
√
(3+
√
2
)
2
= 3 +
√
2
24 lis 21:07