matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
madziaa:
√
4−2
√
3
+
√
7 − 4
√
3
24 lis 18:38
Kaja:
√
3−2
√
3
+1
+
√
4−4
√
3
+3
=
√
(
√
3
+1)
2
+
√
(2−
√
3
)
2
=|
√
3
+1|+|2−
√
3
|=
√
3
+1+2−
√
3
=3
24 lis 18:40