matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić?
ola585:
Sporządź wykres funkcji: f(x)= −|2+
1
2
x|+1
24 lis 14:55
sushi_ gg6397228:
zacznij od rysunku
1
y
1
=
x +2
2
24 lis 15:00
MQ:
1
1. Rysujesz wykres y=
x+2
2
2. To, co jest nad osią OX, odbijasz w dół. 3. To, co dostaniesz, podnosisz o 1 w górę.
24 lis 15:02
ola585:
24 lis 15:06
ola585:
coś takiego ?
24 lis 15:06
ola585:
24 lis 15:10
ola585:
24 lis 15:10