szkicowanie wykresów
Warum: jak mogę narysować wykres funkcji:
y=2Ix+1I −4x ?
24 lis 13:01
matyk: Przedziały
24 lis 13:06
Warum:

mam to rozpisać jakbym chciała rozwiązać równanie czy o co chodzi?
24 lis 13:08
bezendu:

Rysujesz to w przedziałach
(−
∞,−1)
<−1,
∞)
24 lis 13:11
Warum: szczerze mówiąc, nadal nie rozumiem
24 lis 13:12
Warum: y=2Ix+1I −4x
I) x∊(−∞, −1) II) x∞<−1,∞)
I) −2x−2−4x = −6x −2 II) 2x+2−4x= −2x +2
II) zauważam, ale I) do mnie nie trafia
24 lis 13:29
Warum: spróbuje mi ktoś to wytłumaczy ć?
24 lis 13:33