wynik przedstaw w postaci potęgi
madziaa: 10 * 310 − 310
( 3 do potęgi 10 w obu )
24 lis 12:19
Kaja: 10*310−310=310*(10−1)=310*9=310*32=312
24 lis 12:26
5-latek: =310(10−1)=310* 9=310*32= licz dalej
24 lis 12:27
Kaja: witam 5−latku
24 lis 12:33
5-latek: Dzien dobry
Kaju

Znowu bylas szybsza
24 lis 12:38
Kaja: no właśnie

czemu zmieniłeś kolor nicku? ten jest jakiś mniej wyraźny
24 lis 12:40
5-latek: Dobrze . Dla Ciebie zmienie na bardziej wyrazny
24 lis 12:45
Kaja: to miłe, ale jeśli Ty wolisz taki kolor to zostaw
24 lis 12:47