matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
Musze to mieć:
AS+BOGDAN=TIM+ETA
12 paź 16:31
Musze to mieć:
x
1
=1 x
2
=1 x
3
=1 x
4
=1
12 paź 16:31
AS:
Nie rozumiem problemu. Jeżeli chodzi o ułożenie równania to tylko tak (x − 1)
4
= 0
12 paź 17:39