matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Proszę niech ktoś napisze
MADZIA :
Ile to będzie
? : Nie wiem jak to obliczyć
12
1−
27
23 lis 13:27
5-latek:
27
12
=
−
=
27
27
23 lis 13:32
MADZIA:
czy rozwiązaniem tego zadania będzie : 10,5
23 lis 13:59
Hajtowy:
12
27
12
15
1−
=
−
=
27
27
27
27
23 lis 14:01