sprawdź
Proszę o sprawdzenie :): hej

Może mi ktoś to sprawdzić?
To są zadania z potęg o wykładniku wymiernym i rzeczywistym.
[TYLKO JA NIE POTRAFIĘ NAPISAĆ NA GÓRZE TEGO WYKŁADNIKA....I MAM NADZIEJE ,ŻE SIĘ ROZCZYTA KTOŚ

A I JA OD RAZU PISAŁAM WYNIK

]
BŁAGAM O POMOC

!
zad.1
a) (
916)
3/2 =
2764
b) (
127)
2/3 =
19
c) 9
3/2 = 21
d) 16
3/4 = 8
e) (0,25)
3/2 = 0,125
f) (0,216)
2/3= 0,36
zad.2
a) 64
−1/3 =
14
b) (
116)
−1/2 = 4
12 paź 14:21
ala: ok
12 paź 14:41
yeti:
w c) błąd! = 27
reszta ok
12 paź 14:58
Biebrza: c)=27
12 paź 15:01
BASIA ;P .... POMOCY!: he wiem ;'p tylko źle napisałam
12 paź 15:56
BASIA ;P .... POMOCY!: a wiecie może jak to zrobić?
a) 3√133
b) − √85
12 paź 15:58