matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania macierzowe
mila:
Wiedząc, że: A= | 1 −3 | | 2 1 | B= | 2 −1 | | −2 2 | | 1 −1| C= | 3 2 4 | | 0 −1 1| Rozwiąż równanie: −A + CB + X = I
22 lis 17:29
Krzysiek:
X=I+A−C*B wiesz jak się mnoży macierze?
22 lis 17:41