21 lis 20:47
Mati_gg9225535:
rozwiążę Ci pierwszy składnik iloczynu, Ty zrób kolejny i wymnóż wyniki
| 13! | | 11! * 12 * 13 | | 12 * 13 | |
| = |
| = |
| = 6 * 13 = 78 |
| 2!(13−2)! | | 1 * 2 * 11! | | 2 | |
21 lis 20:51
21 lis 20:52
Wiola : Dzięki. To pierwsze wychodziło ale z tym drugim mam większy problem.
21 lis 20:55
Hajtowy: | | n(n−1) | | 13*12 | |
= |
| = |
| = 13*6=78 |
| | 2 | | 2 | |
| | 39! | | 29*30*31*32*33*34*35*36*37*38*39 | |
= |
| = |
| = |
| | 11! * 28! | | 1*2*3*4*5*6*7*8*9*10*11 | |
Poskracaj co się da
21 lis 20:57
Wiola : Dziękuję
21 lis 20:58
bezendu:
| 28!*29*30*31*32*33*34*35*36*37*38*39 | |
| =1676056044 |
| 11!*28! | |
21 lis 20:59