matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz '
:):
oblicz a)2
3
*2
4
/2
5
b)5
4
*5
−
2/5
3
c)3
6
*9/3
5
d)6
4
*36
−
1/6
−
1
21 lis 19:16
wredulus_pospolitus:
a
b
*a
c
= a
b+c
a
b
/ a
c
= a
b−c
1
a
−b
=
(a)
b
skorzystaj z tych wlasności potęg
21 lis 19:19
:):
dziękje
21 lis 19:23