matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fizyka prosze o pomoc
Kuba:
oświetlenie zrenicy oka o srednicy d = 5mm swiatlem o dlugosci fali /lambda=400nm wynosi
W
e=2,5*10
−9
. ile fotonów przyjmuje oko człowieka w czasie t=1s? PROSZE O POMOC
m
2
21 lis 18:03