matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
what the fox say ??
mała kulka:
a to
! co to ma znaczyc
? jak mam y=2sinx to ryjsnek tak wyglada : rysunek u góry narysowany
21 lis 13:01
mała kulka:
to jaktogood jest ?
21 lis 13:10
krystek:
Sa to wykresy: y=sinx y=2sinx
21 lis 13:12