matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pyt
kraka:
jak coś takiego rozwiazać?
1
−sin2g=
2
20 lis 00:30
kylo1303:
O ile dobrze pamiętam z liceum/gimnazjum:
1
sin2g=−
2
11π
7π
2g=
+ 2kπ v 2g=
+2kπ
6
6
Z tego: g=.... v g=....
20 lis 00:51