19 lis 22:31
Eta:
Mam dzisiaj "dzień dobroci"
| | 38 | | 3 | | 6 | | 5 | | 125 | |
b) ( |
| * |
| )−3= ( |
| )−3= ( |
| )3= |
| |
| | 5 | | 19 | | 5 | | 6 | | 216 | |
| | 316(32+1) | |
c) |
| *3= 34*3= 45 |
| | 312(32+1) | |
2/ a)
3√216*
3√64= 6*4 =24
b) −
3√4*125= −5
3√4
| | 7*√3 | | 7√3 | | 7 | |
3/ a) |
| = |
| = |
| √3 |
| | 2√3*√3 | | 2*3 | | 6 | |
| | √2 | | √2 | |
b) |
| = |
| = −1 |
| | √2−2√2 | | −√2 | |
4/ a) 3
log93 = 3
1/2=
√3
| | | | log9 | | 2log3 | | 2 | |
b) |
| = |
| = |
| = |
| |
| | log9*3 | | log27 | | 3log3 | | 3 | |
Powodzenia w........
przepisywaniu
19 lis 22:53
bezendu:
19 lis 22:53
Eta:
Co się tak cieszysz?
bezendu
19 lis 22:57
bezendu:
Z tego komentarza
19 lis 23:00
Eta:
Ciekawe czy? .....
frafix chociaż podziękuje?
19 lis 23:01
bezendu: Właśnie też miałem to pisać
19 lis 23:01
Eta:
Może "spadła" z krzesła ? z wrażenia!
19 lis 23:03
bezendu:
Eta daj jakiś link do zadań z funkcji kwadratowej z parametrem. Chodzi o takie zadania
maturalne ?
19 lis 23:04
bezendu:
19 lis 23:09
Eta:
19 lis 23:09
Eta:
Wpisz w wyszukiwarkę : "funkcja kwadratowa z parametrem"
19 lis 23:10
bezendu: A teraz na poważnie

Na zadania info nie mogę odszukać tych zadań
19 lis 23:10
19 lis 23:12
ZKS:
Dziękuję.
19 lis 23:12
19 lis 23:12
Eta:

Hej
ZKS
19 lis 23:13
bezendu: Te zadania 23:12 to już dawno zrobiłem, bardziej chodziło o te 23:12 Danke
19 lis 23:14
Eta:
Czym się różni :
23:12 od
23:12 ?
19 lis 23:16
Piotr 10: bezendu zapomniał o sekundach
19 lis 23:17
bezendu:

chodziło o ten pierwszy link
19 lis 23:17
Eta:

19 lis 23:17
Eta:
No i jestem
trafix nie napisała słowa
dziękuję
za tyle rozwiązanych zadań! a feeeeeee
19 lis 23:24
bezendu:
Ale ja napisałem

TO zawsze rozwiązanie może w ''magiczny'' sposób zniknąć ?
19 lis 23:26
ZKS:
Hej
Eta.
19 lis 23:39
trafix: Dziękuję

Nie nienawidzę matmy, do tej pory byłam za granicą i zmiana poziomu nauczania
matematyki mnie przerosła.
20 lis 00:22