| S | S2 | |||
S = π r*l ⇒ l = | ⇒ l2 = | |||
| π r | π2 r2 |
| S2 | ||
h2 + r2 = l2 ⇒ h2 = l2 − r2 ⇒ h = √ l2 − r2 = √ | − r2} | |
| π2 r2 |
| 1 | 1 | S2 | ||||
V = | π r2 *h = | π r2 *√ | − r2} = | |||
| 3 | 3 | π2 r2 |
| 1 | r | |||
= | √ r2 S2 − π2 r6 = | √ S2 − π2 r4 | ||
| 3 | 3 |
| S | S2 | |||
S = π r*l ⇒ l = | ⇒ l2 = | |||
| π r | π2 r2 |
| S2 | ||
h2 + r2 = l2 ⇒ h2 = l2 − r2 ⇒ h = √ l2 − r2 = √ | − r2} | |
| π2 r2 |
| 1 | 1 | S2 | ||||
V = | π r2 *h = | π r2 *√ | − r2} = | |||
| 3 | 3 | π2 r2 |
| 1 | r | |||
= | √ r2 S2 − π2 r6 = | √ S2 − π2 r4 | ||
| 3 | 3 |