| 1 | 5 + √2 | 5 + √2 | 5+√2 | |||||
x−1 = | * | = | = | |||||
| 5 − √2 | 5 + √2 | 52 − (√2)2 | 23 |
| 1 | 1 | 1*(27 + 10√2) | ||||
x−2 = | = | = | = | |||
| x2 | 27 − 10√2 | ( 27 − 10√2)*(27 + 10√2) |
| 27 + 10 √2 | 27 + 10√2 | 27 + 10√2 | ||||
= | = | = | ||||
| 272 −( 10√2)2 | 729 − 100*2 | 529 |
| 1 | 5 + √2 | 5 + √2 | 5+√2 | |||||
x−1 = | * | = | = | |||||
| 5 − √2 | 5 + √2 | 52 − (√2)2 | 23 |
| 1 | 1 | 1*(27 + 10√2) | ||||
x−2 = | = | = | = | |||
| x2 | 27 − 10√2 | ( 27 − 10√2)*(27 + 10√2) |
| 27 + 10 √2 | 27 + 10√2 | 27 + 10√2 | ||||
= | = | = | ||||
| 272 −( 10√2)2 | 729 − 100*2 | 529 |