matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
MichaU:
Cześć Mam takie zadanko
(−7)
7
*7
1
0
(7
3
)
5
Tam jest 7 do potęgi 10 a w mianowniku jest (7 do pot. 3)
5
19 lis 11:02
irena_1:
(−7)
7
*7
10
−7
17
=
=−7
2
=−49
(7
3
)
5
7
15
19 lis 11:12