matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
przyklad
polska:
szybkie obliczenia
3
√
2
√
2
18 lis 21:32
polska:
ile to się równa
18 lis 21:33
polska:
pomoże ktoś?
18 lis 21:36
polska:
up
18 lis 21:41
Eta:
(2
1
*2
1/2
)
1/3
= (2
3/2
)
1/3
= 2
1/2
=
√
2
18 lis 21:42
polska:
dziękuję
18 lis 21:46