matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
kamczatka:
√
6
2
√
6
*
=24
√
6
tgα
czemu wychodzi 24
√
6
?
1
tgα=
2
√
6
18 lis 20:43
jakubs:
2
√
6
*
√
6
*2
√
6
=2*6*2
√
6
=24
√
6
18 lis 20:48
kamczatka:
dzięki.
18 lis 20:49
dero2005:
√
6
12
L = 2
√
6
*
=
tgα
tgα
P = 24
√
6
1
√
6
tgα =
=
2
√
6
12
18 lis 20:53