matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaz
Poprawione-Kasia:
wykaz jeśli A=4
√
27
+8
B=8
√
12
+4
to A=16B
17 lis 21:36
Bizon:
A
4
3
√
3
+8
4
8
*4
3
√
3
=
=
=16
B
8
2
√
3
+4
8
4
*8
2
√
3
17 lis 21:49