matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ZNAJDZ WARTOSC WEKTORA
Dawid:
POMOCY
! Wektory o wartościach q=2 , p=3 tworzą kąt α= 90 . Znajdź wartość wektora r1=5q + 2p , r2=4p−3q
17 lis 21:01
Dawid:
Pomoze mi ktos z tm zadaniem
17 lis 21:11