matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartość wyrażenia
falen:
log
6
2 * log
6
18 + log
2
6
3
17 lis 15:12
ICSP:
= log
6
2 * (log
6
2 + 2log
6
3) + log
6
2
3 = = (log
6
2 + log
6
3)
2
= 1
17 lis 15:13
falen:
dzięki
17 lis 15:34