matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy wyznacz x
mloda:
Wyznacz x : log 5
X
= 2 log 4
X
= −
1
2
log x= 100 log x = −10 log x =−2 log
√
2
x =5
10 paź 22:07
Bogdan:
A to czytałaś
https://matematykaszkolna.pl/strona/i11.html
10 paź 22:23
dghvk,jfmgl.b/lv:
3
x
= 5
15 gru 20:11
dghvk,jfmgl.b/lv:
3
x
= 5
15 gru 20:11