wredulus_pospolitus:
dzienne oprocentowanie: 12%/365 = ....
1 stycznia −> 25 lutego = ile dni

odsetki za ten okres dla kwoty 325 PLN
26 lutego −> 12 lipca = ile dni

odsetki za ten okres dla kwoty 2'225 PLN
13 lipca −> 23 lipca = ile dni

odsetki za ten okres dla kwoty 5'475 PLN
24 lipca −> 5 sierpnia = ile dni

odsetki za ten okres dla kwoty 1'275 PLN
6 sierpnia −> 17 sierpnia = ile dni

odsetki za ten okres dla kwoty −675 PLN
18 sierpnia −> 15 listopada = ile dni

odsetki za ten okres dla kwoty 975 PLN
16 listopada −> 18 grudnia = ile dni

odsetki za ten okres dla kwoty 3'675 PLN
19 grudnia −> 31 grudnia = ile dni

odsetki za ten okres dla kwoty 675 PLN
no i podliczasz