matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ile różnych liczb trzycyfrowych można ułożyć z cyfr ( 1 , 2 , 3 , 4 ) ?
a4:
Ile różnych liczb trzycyfrowych można ułożyć z cyfr ( 1 , 2 , 3 , 4 ) ?
10 paź 19:14
fik-mik:
a) 4*4*4= 4
3
=..... b) 4*3*2=
10 paź 19:34