matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ruch
w potrzebie:
x(t) = zt sin (At
2
) y(t) = zt cos (At
2
) Co to za ruch? Prosze o pomoc
16 lis 16:15
Krzysiek:
x
2
(t)+y
2
(t)=(zt)
2
16 lis 16:18
w potrzebie:
Tzn? Musze go tylko nazwac a ten wzor obecnie nic mi nie mowi
16 lis 16:21
Krzysiek:
http://matma.eu/ciekawostki/art.php?id=11
16 lis 16:34