matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równania.
maryda01:
Rozwiąż równania: x
4
−5x
2
+4=0 x
4
−6x
2
+5=0 3x
4
−28x
2
+9=0 x
4
−x
2
−12=0 4x
4
+5x
2
−6+0 5x
8
−19x
4
−4=0
16 lis 13:06
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1388.html
16 lis 13:12
ICSP:
Każde z tych równań robisz w ten sam sposób
16 lis 13:12
maryda01:
dzięki
16 lis 13:13