matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdź liczbę spełniającą warunek
S_P:
(3
√
2
)
a
= 3 Mógłby ktoś pomóc? Nie wiem co mam zrobić w tym zadaniu
16 lis 12:24
Krzysiek:
3=3
1
porównaj potęgi.
16 lis 12:26
Piotr 10:
√
2
*a=1
√
2
a=
2
16 lis 12:26
S_P:
dziękuje za pomoc
16 lis 12:28