matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
Telfka:
Rozwiąż równanie: |5−2|x+3||=1
15 lis 22:02
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1807.html
15 lis 22:03
bezendu:
Opuszczaj po kolej moduł
15 lis 22:03
krystek:
5−2Ix+3I=1 lub 5−2Ix+3I=−1 i dalej licz
15 lis 22:05