matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
xd
Iśśka xD :
oblicz potęgi
1
a) (3
)=
2
b) (0,3)
2
= c) (−3)
0
= d) (−2)
3
=
10 paź 14:30
Iśśka xD :
1
(3
)
2
2
10 paź 14:30
Katrin:
a)
10
4
b)0,09 c) 1 c)−8
10 paź 14:34
Iśśka xD :
aha to dobrze zrobiłam
dziękuje
10 paź 14:35