POTEGI
???: LICZBA [(√2)do potegi√2]do potegi√2 JEST ROWNA
POMOCYYYY
14 lis 19:51
5-latek: (√2√2)√2=√2√2*√2=licz dalej
14 lis 19:55
???: √22
14 lis 19:57
???: =√4=2
14 lis 19:58
???: dobrze?
14 lis 20:01
wredulus_pospolitus:
dobrze
14 lis 20:01
???: liczba3√36/√6 jest rowna
14 lis 20:03
wredulus_pospolitus:
36 = 62
3√62 = 62/3
dalej radź sobie sam
14 lis 20:08
???: nie umiem
14 lis 20:12
???: no probuje i nie wychodz podpowiedz cos jeszcze
14 lis 20:15
wredulus_pospolitus:
√6 = 6
1/2
i już wszystko masz podane na tacy ... tylko zebrać to w całość pozostało
14 lis 20:16
???: dziekuje

udalo sie
14 lis 20:18