:/
Natalia:
| | 1 | | 3 | |
1. Oblicz ( |
| ) u góry − |
| − 1 = |
| | 4 | | 4 | |
| | 2 | | 3 | |
2. Oblicz (2 |
| )−3 * |
| = |
| | 5 | | 25 | |
3. Rozwiąż równanie 2
x−4 * 8
3−2x = 4
3x−3
4. Wyznacz dziedzinę funkcji f(x) = log
x(5x−2)
5. Uprość (3a
2b
−3)
2 * 3ab
| | 1 | |
6. Narysuj wykres funkcji f(x) = ( |
| )x |
| | 2 | |
7. Rozwiąż równanie log(3x−9) − log(30−x) = 1
| | 1 | |
8. Rozwiąż równanie ( |
| )2−x = 2x−5 |
| | 4 | |
POMOCY
14 lis 17:06
Natalia: Kto pomoże mi rozwiązać te zadania? 1,2,3,5,6 juz mam.
15 lis 10:50
Natalia: Czy ktoś mi pomoże?
15 lis 18:40